Contact


U kunt contact opnemen met het Sint-Janscollege:

  •     Bezoekadres: Amstenraderweg 122 - Hoensbroek
  •     Telefoon: 045-5218666
  •     Post: Postbus 189, 6430 AD Hoensbroek
  •     Mail: info@sintjan-lvo.nl

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de site, kunt u dit mailen naar y.heynen@stichtinglvo.nl

De mailadressen van het personeel kunt u vinden in de digitale schoolgids

Het Sint-Janscollege maakt deel uit van de stichting LVO.
K.v.K-nummer Stichting LVO, Sittard: 14077279


Bereikbaarheid

Het Sint-Janscollege is met openbaar vervoer, de auto en de (brom)fiets goed bereikbaar.

De school ligt centraal in Parkstad-Noord op de kruising van Akerstraat en Patersweg (bezoekadres: Amstenraderweg 122).

Openbaar vervoer

Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer (de bus) is de school vanuit diverse richtingen goed bereikbaar: vanuit Brunssum, Heerlen, Nuth en Sittard zijn er diverse lijndiensten die bij school of in de directe nabijheid van school stoppen.

Auto

Ook met de auto is Sint-Jan goed bereikbaar. Houdt u wel rekening met het volgende: de parkeerplaats bij school is uitsluitend toegankelijk voor personeel en bezoekers die een afspraak hebben op school. Parkeren/stoppen mag op de Amstenraderweg slechts aan één kant: parkeren/stoppen aan de schoolkant van de Amstenraderweg is 's morgens tussen 08.00 uur en 08.30 uur verboden (zie verkeersbord aldaar). Daarnaast adviseren wij in verband met de verkeersveiligheid voor de fietsers niet in de directe nabijheid van school te parkeren en ook bij het brengen/halen van uw kind dit te doen op redelijke afstand van de ingang van de parkeerplaats en de ingang voor de fietsers.

Fiets en bromfiets

Voor de leerlingen die 's morgens met de fiets komen, zijn er twee ingangen geopend: aan de Akerstraat ter hoogte van Akkerweide en aan de Amstenraderweg. Op beide plaatsen staan verkeersregelaars van school klaar om de leerlingen veilig de school binnen te laten gaan. Vanaf 08.35 uur is de ingang aan de Akerstraat gesloten en kunnen de leerlingen uitsluitend gebruik maken van de ingang voor fietsers aan de Amstenraderweg.© Sint-Janscollege 2015.