Activiteiten


Activiteiten voor ouders en leerlingen van groep 8

Om een goed beeld te krijgen van hoe het er op Sint-Jan aan toe gaat organiseren we meerdere activiteiten voor leerlingen en/of ouders.

Dit schooljaar gaat het onder andere om de volgende activiteiten:

  • Demonstratielessen

        Op woensdagmiddag 29 januari en woensdagmiddag 5 februari hebben leerlingen van groep 8 de mogelijkheid om zich aan te melden voor het volgen van         demonstratielessen. 

        Meer informatie over het aanmelden voor deze demonstratielessen zullen we hier zo spoedig mogelijk plaatsen. Reserveer deze woensdagmiddagen dus al in je agenda.

Image title

  • Informatieavonden

        In de eerste week van februari organiseren we voor leerlingen en ouders informatieavonden waar we informatie geven over het onderwijsaanbod op Sint-Jan.                              Inschrijving voor de infoavonden is niet nodig. 


  • Open dag

        Op zaterdag 15 februari stelt Sint-Jan haar deuren open voor alle geïnteresseerden zodat iedereen de sfeer kan ervaren, een beeld kan krijgen van het gevarieerde         aanbod aan vakken en activiteiten die plaatsvinden op onze school. 

We raden je absoluut aan om naar een van de infoavonden te komen en zeker ook naar de open dag. Samen met je ouders ben je van harte welkom om Sint-Jan te leren kennen maar ook om Sint-Jan te beleven. En er is veel, want SINT-JAN LEEFT is niet voor niets onze slogan!

Samengevat ziet het aanbod aan activiteiten er als volgt uit:

Image title

OL = ouders en leerlingen / L = alleen voor leerlingen.

Op de website parkstadscholen.nl tref je meer informatie aan over de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs.© Sint-Janscollege 2015.