TTO Belgrado (Servië)


Tegenbezoek door Servië in april 2018
Het tegenbezoek vond plaats van 16 tot en met 21 april 2018. Voor de foto's van dit bezoek klik hier.

Bezoek aan Servië in oktober 2017

Op maandag 23 oktober vertrekken leerlingen van TTO-3 naar Belgrado.
Voor het programma klik hier.
Klik hier voor de foto's ervan. Dagelijks is er een update van de foto's en de belevenissen in Servië (zie onder foto). Laatste update 10 november om 14.15 uur.

Image title
27 oktober: om 18.00 uur vertrokken uit Belgrado, geland in Düsseldorf om 20.05 uur. Met de bus rond 20.50 uur richting Hoensbroek vertrokken. Verwacht bij Sint-Jan om ca. 22.15 uur. En nu ... iedereen moe maar weer veilig thuis.

25 oktober, Sanne en Fabiënne: We zijn vandaag naar het centrum van Belgrado geweest. Hier hebben we een kerk bezocht en hebben we een quiz gedaan over Kalemegdan (wat er te vinden is qua beelden en gebouwen, en de geschiedenis hierachter). Nadat dit afgelopen was kregen we wat vrije tijd, deze hebben wij besteed bij Vapiano, dit is een restaurant waar je Italiaans eten krijgt. We zijn hier met een groepje naartoe gegaan en we hebben een hele leuke en gezellige tijd gehad.Rond 14:00 gingen we weer richting school, en hier hebben we nog wat verschillende activiteiten in de gymzaal van de school gedaan. Dingen zoals "Wie ben ik", een fysieke opdracht en woorden en plaatjes matchen.Toen dit afgerond werd zijn we richting huis, en dus het gastgezin gegaan.

23 oktober, Romee en Kyona: We waren allemaal om kwart voor zes op school 's ochtends. We zijn met de bus naar het vliegveld van Düsseldorf gereden, hebben ingecheckt en oneveer een half uur gewacht tot we de gate in konden. Het vliegen ging goed en we zijn natuurlijk veilig geland in Belgrado. Eenmaal in Belgrado zijn we opgehaald door een bus en zijn we naar een plek in de stad gebracht dat dicht bij de school lag. Alle buddys stonden ons al op te wachten, zelfs in de regen! We zijn naar de school gegaan en opgedeeld in twee groepen. Beiden groepen hadden twee tafels vol met Servisch eten gekregen, het was heerlijk. Daarna had de eerste groep een poosje de tijd om zijn of haar buddy te leren kennen, vragen te stellen en elkaars naam beter leren. Tijdens deze tijd had de tweede groep een drama les dat best grappig was maar niemand was serieus. Daarna hebben de groepen gewisseld. Na de activiteiten zijn we met de buddys naar huis gegaan en mochten we doen wat we wilden, naar de film, naar de stad, gewoon thuis blijven, je kan van alles doen. De mensen zijn heel gastvrij en vragen de hele tijd of je iets nodig hebt dus we komen hier niks tekort.

23 oktober: De leerlingen zijn om 12.15 uur geland in Belgrado.

Bezoek aan Servië in november 2016

Image title

Er is geen tijdsverschil met Belgrado.  
Dagelijks is er een update van de belevenissen in Servië en de foto's
Laatste update 4 december 14.00 uur.
Voor het programma klik Servië programme exchange week november 2016


Bezoek aan Servië in mei 2016

Op 10 mei vertrekken de leerlingen met een bus naar vliegveld Eindhoven. De bus vertrekt om 06.30 uur vanaf Sint-Jan. Uiterlijk 15 minuten voor vertrek dienen de leerlingen aanwezig te zijn.
Image title
De leerlingen bezoeken in Belgrado de Starina Novak school.                
Meer informatie over de school vind je op de website van de school:
http://www.starina.rs/  

De leerlingen uit Belgrado zijn in november al op Sint-Jan geweest. Voor het programma nu in mei klik exchange Belgrado.
Dagelijks is er een update van belevenissen in Belgrado en de foto's. Zij waren zelfs live op de televisie (begint na 21 minuten en 50 seconden).
En natuurlijk ook nog een radiointerview.
De leerlingen zijn vandaag (14 mei) rond 16.00 uur geland in Eindhoven.

Image title

Allerlaatste update: 25 mei 15:30 uur© Sint-Janscollege 2015.