Nieuwsberichten

Sluiting Magister

Geplaatst op 21 juni 2018

Van vrijdag 22 juni tot en met woensdag 4 juli is Magister niet toegankelijk. Het is dus niet mogelijk om cijfers in te zien. Dit doen we om te voorkomen dat leerlingen vroegtijdig cijfers zien, die mogelijk tot spanningen leiden.


Inleveren boeken

Geplaatst op 12 juni 2018

Binnenkort dienen de van het boekenfonds geleende boeken weer te worden ingeleverd. Dit gaat volgens het schema in de bijlage.


Sint-Jan: TTO-seniorschool

Geplaatst op 31 mei 2018

GESLAAGD!
Met ingang van 31 mei 2018 mag Sint-Jan zich officieel TTO-seniorschool noemen. De visitatie leverde een prima beoordeling op en ook nu - net als vier jaar geleden - slaagde Sint-Jan al bij de eerste visitatie.
Wie twijfelt nu nog waar je het beste TTO kunt gaan doen?!


Bezoek aan Dover en Canterbury

Geplaatst op 9 mei 2018

Op 9 mei bezochten leerlingen van de brugklassen versterkt Engels en TTO Engeland.
Image titleVoor meer foto's klik hier.


Laatste schooldag en galabal

Geplaatst op 23 april 2018

Image title

De LSD en het galabal waren weer grote belevenissen. Klik hier voor de foto's van de LSD en hier voor die van het galabal.


Ben Esser overleden

Geplaatst op 18 april 2018

Deze week bereikte ons het droeve nieuws dat Ben Esser op 85-jarige leeftijd is overleden. De heer Esser was tientallen jaren werkzaam op Sint-Jan als docent klassieke talen.


Culturele Avond: groot succes

Geplaatst op 10 april 2018

Goed, beter, best. Elk jaar weer opnieuw de vraag. Was de Culturele Avond goed, was die beter dan afgelopen jaar of was het de beste tot nu toe? Degenen die er waren, zullen kiezen voor het laatste. Meer foto's klik hier.

Image title


Internationalisering

Geplaatst op 10 april 2018

In de week van 9 april brengt de Franse school Collège Sainte Marie uit Fougères een bezoek aan Sint-Jan, komende week zijn dat de leerlingen van Starina Novak uit Belgrado (Servië).


Studiemiddag

Geplaatst op 9 april 2018

Woensdag 11 april is er na het zesde lesuur een studiemiddag voor het personeel. Voor een groot deel van de leerlingen betekent dit dat na 14.15 uur de lessen komen te vervallen. In Magister staat vermeld welke lessen wel doorgaan.


Doppenspaaractie

Geplaatst op 3 april 2018

Sint-Jan spaart doppen voor de geleidehond. Lees hierna verder.
© Sint-Janscollege 2015.