Nieuwsberichten

Update Coronavirus donderdag 30 april 14.45u

Geplaatst op 30 april 2020

Zoals toegezegd in onze laatste update van 15 april jl. zouden we u, aan het einde van de meivakantie, nader informeren over de wijze waarop we in de maanden mei en juni onderwijs zullen gaan aanbieden. De uitkomsten van de corona-update van dinsdag 21 april waren bepalend voor de verdere invulling van lessen, schoolexamens, herexamens etc. In deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte stellen van de laatste stand van zaken.


Update Coronavirus woensdag 15 april 16.00u

Geplaatst op 15 april 2020

Er is een brief uitgegaan naar alle ouders, verzorgers en leerlingen met betrekking tot actuale zaken omtrent ons onderwijs. Deze brief kunt u hier raadplegen. Tevens is er een handleiding van Teams gestuurd; deze kunt u hier bekijken. 


Update Coronavirus woensdag 8 april 

Geplaatst op 8 april 2020

Er is een brief uitgegaan naar alle examenkandidaten met betrekking tot de afronding van het examenjaar. Deze brief kunt u hier raadplegen. 


Update Coronavirus vrijdag 3 april 12.00u

Geplaatst op 3 april 2020

Er is een brief uitgegaan naar alle examenkandidaten en hun ouders / verzorgers met betrekking tot de afname van mondelinge schoolexamens. Deze brief kunt u hier raadplegen. 


Update Coronavirus woensdag 1 april 22.00u

Geplaatst op 1 april 2020

Zojuist is er een brief uitgegaan naar alle ouders, verzorgers en leerlingen waarin de laatste ontwikkelingen worden beschreven betreft de gevolgen van het Coronavirus op ons onderwijs. Deze brief kunt u hier raadplegen. 
© Sint-Janscollege 2015.