Nieuwsberichten

Update Coronavirus vrijdag 29 mei 

Geplaatst op 29 mei 2020

In de update van 20 mei jl. hebben wij u geïnformeerd dat we vanaf aanstaande dinsdag weer fysiek onderwijs op school gaan verzorgen. Inmiddels hebben we aanpassingen verricht in ons schoolgebouw zodat we vanaf dinsdag aanstaande op een veilige en verantwoorde manier kunnen opstarten. U kunt hier onze brief raadplegen. 


Brief aan leerlingen woensdag 27 mei 19.30u

Geplaatst op 27 mei 2020

Volgende week gaan we gelukkig weer aan de slag op school. We verheugen ons erop om jullie te zien. Klik hier voor de brief aan alle leerlingen van onze rector. 


Heel Heerlen beweegt!

Geplaatst op 26 mei 2020

Vanaf 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding, sporten en bewegen in de buitenlucht.  Daarom organiseert 'heel Heerlen beweegt' ook weer activiteiten om de jeugd extra in beweging te brengen. Dit gaan zij doen in samenwerking met maatschappelijke partners zoals de sportaanbieders en collega’s van het jongerenwerk. 


Update Coronavirus woensdag 20 mei 17.00u

Geplaatst op 20 mei 2020

In de persconferentie van 19 mei jl. heeft premier Rutte aangekondigd dat de scholen in het voortgezet onderwijs per 2 juni aanstaande hun deuren weer openen voor leerlingen. Ook onze school bereidt zich hierop voor. We willen u nu alvast informatie geven over wat een opening van onze school voor de leerlingen en ouders betekent. U kunt hier onze brief raadplegen. 


Update Coronavirus vrijdag 8 mei 14.00u

Geplaatst op 8 mei 2020

In de persconferentie van 6 mei jl. heeft premier Rutte aangekondigd dat de scholen in het voortgezet onderwijs hoogstwaarschijnlijk per 2 juni aanstaande hun deuren weer openen voor leerlingen. Wel op voorwaarde dat het coronavirus onder controle blijft. Een definitieve beslissing wordt uiterlijk 20 mei genomen. Ook Sint-Jan bereidt zich voor op het opstarten van onderwijs op school. We willen u nu reeds informeren over wat een opening van onze school voor de leerlingen en ouders betekent. Hier kunt u de brief raadplegen. 
© Sint-Janscollege 2015.